Categorieën

Balustrades, Poorten, Pergola's en Pilaren

Pergola, Prieel, Toegangspoort, Pilaar of Balustrade kopen bij Italpark

Pergola's, priëlen, pilaren en balustrades van Italpark hebben een Romeinse stijl en zijn gemaakt van marmergrind met wit cement.


Pergola's, priëlen en pilaren uit Italië

Al onze producten worden in Italië gemaakt met de hoogste kwaliteit. De pergola's, priëlen, pilaren of balustrades die u bij Italpark vindt, hebben een Romeinse stijl en zijn gemaakt van Italiaanse grondstoffen van topkwaliteit - Marmer Graniglia (het beroemde Carrara marmer) en wit cement. Dit geeft onze producten een enorme compactheid en is bestand tegen elk klimaat en slecht weer. OOK tegen de vorst!
Priëlen hebben ook gietijzeren details, die net zoals de elementen zelf in Italië vervaardigd worden.

Pilaren-Zuilen-Sokkels van Italpark zijn verkrijgbaar in verschillende Griekse en Romeinse stijlen, maar welke bouwstijlen zijn er nu eigenlijk?
Klik hier voor meer informatie over de Dorische - Ionische - Korinthische Bouwstijlen.

Kleurvarianten

Het assortiment van Italpark is gemaakt van marmergrind met wit cement. Hierdoor zijn al onze artikelen zeer sterk en van goede kwaliteit. Daarbij heeft u de keuze uit verschillende kleuren.

Plaatsing en installatie van Pergola, Prieel, Pilaar of Balustrade

De meeste kolommen en pilaren zijn overigens hol vanbinnen. Wij raden u aan om de holte met beton vol te gieten of te voorzien van een dikwandige stalen pijp. Dit om de levensvatbaarheid en veiligheid te ondersteunen.
Op aanvraag kunnen wij deze werkzaamheden voor u verzorgen. Ook voor de plaatsing en installatie kunt u een beroep op ons doen. Neem contact met ons op om te vragen naar de installatiemogelijkheden.


Trustpilot