Categorieën

Onderdelen / Pompen

Fonteinpompen

De pompserie Syncra Silent is gemaakt om betere prestaties te bereiken met een extreem rustige loop en energiebesparing. Alle pompen worden geleverd met een Wet & Dry-toepassing en hebben dus een thermische oververhittingsbeveiliging. Dankzij hun innovatieve technologie kunnen deze pompen in een groot aantal verschillende toepassingen worden gebruikt.


Onderhoud fonteinpomp

Door uw tuinfontein en de onderdelen goed te onderhouden, kunt u er het hele jaar door van genieten.
Controleer regelmatig het filter, de pomp en de leidingen op vervuiling, anders kan de prestatie van de pomp worden beïnvloed. Verwijder voor het reinigen de dop van het rotorhuis. Dit kan met een borstel. Afzettingen en vuil kunnen onder stromend water worden verwijderd. Als de afdichting op de pomp beschadigd is, vervalt de fabrieksgarantie.

Pomp tuinfontein in winter

Het is aanbevolen om de tuinfontein in de winter af te tappen, hierdoor houdt u uw pomp in optimale conditie voor het volgende jaar. Het beste kunt u de pomp in een bak met water bewaren, let er wel op dat dit ook vorstvrij dient te gebeuren. Dit om uitdroging van bepaalde pomponderdelen te voorkomen.  Kijk meteen of de pomp nog goed werkt en of er geen knikken in de bekabeling zitten. U zou deze kabels eventueel in een kabelbeschermer kunnen plaatsen.


Trustpilot