Categorieën

Balustrades in Italiaanse stijl

Italpark kan verschillende balustrades op maat leveren. Een Balustrade zorgt voor de nodige beveiliging bij een hoogteverschil: balkon, galerij, (buiten)trap, bordes, veranda of terras.
Hieronder ziet u alvast een aantal voorbeelden van balustrades in marmergrind met wit cement die u bij ons kunt bestellen.

Balustrades


 


Bezig met laden...
Voorbeeld Balustrade Bonifacio II
shopping_basket
search

Voorbeeld Balustrade Bonifacio II

€ 546,48 p/meter
Voorbeeld Balustrade Borbone
shopping_basket
search

Voorbeeld Balustrade Borbone

€ 546,48 p/meter
Voorbeeld Balustrade Savoia
shopping_basket
search

Voorbeeld Balustrade Savoia

€ 546,48 p/meter
Voorbeeld Balustrade Sirmione II
shopping_basket
search

Voorbeeld Balustrade Sirmione II

€ 546,48 p/meter

Balustrades alleen op bestelling leverbaar

Omdat elke situatie anders is, realiseren wij het hekwerk te allen tijde op bestelling. We vragen u allereerst de maten toe te sturen of komen bij u op locatie langs om alles voor u in te meten. Vervolgens stellen we een vrijblijvende offerte voor u op.
Gaat u hiermee akkoord? Dan zetten we de opdracht voor u uit. Zodra de trapleuning, de tuinomheining of het balkonhekwerk gereed is, plannen we een afspraak in om de balustrade te monteren.
De producten zijn overigens afkomstig uit Italië, worden gemaakt van marmergrind en cement én zijn van een hoogwaardige kwaliteit.

Neem contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden. Wij vertellen u graag meer over de opties en de uitvoeringen. Een balustrade kopen doet u bij Italpark!

Prijs

De afzonderlijke elementen van de balustrade, zoals de hand - en voetrails worden geleverd in standaardlengtes van 124cm. 
Hoeken van 90 ° (ellebogen) zijn zonder extra kosten beschikbaar.
Doordat een balustrade altijd maatwerk is, zal de prijs afhankelijk zijn per situatie. De prijs is afhankelijk van onder andere hoeveel balusters u wilt per meter en hoeveel bochten en hoeken er in uw balustrade komen.
Wij kunnen u slechts een indicatie van de prijs per meter geven. Voor een totaalprijs voor uw project gelieve contact op te nemen met ons. Op basis van de afmetingen en de tekening van uw situatie hoe u de balustrade geplaatst wilt hebben, kunnen wij voor u een passende offerte (eventueel met montage) maken.
Mocht u met de offerte akkoord gaan dan komen wij in de meeste gevallen bij u langs om de situatie te bekijken en de gehele balustrade in te meten.

Technische informatie

Zowel voor bochten of trappen.
Hand- en voetrails zijn gemaakt van gewapend beton en wit marmergrind en zijn in standaard lengtes van
 124cm vervaardigd. 
Voor de balustrades Type 08/09/10/11, zijn de hand en voetrails 195 cm lang.

LED-verlichting voor balustrades

Onze balustrades kunnen uitgerust worden met de meest efficiënte LED-technologiePrachtige ledverlichting die opvalt in het donker.


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies
Trustpilot