Categorieën

Balustrades in Italiaanse stijl

Italpark kan verschillende balustrades op maat leveren. Een Balustrade zorgt voor de nodige beveiliging bij een hoogteverschil: balkon, galerij, (buiten)trap, bordes, veranda of terras.
Hieronder ziet u alvast een aantal voorbeelden van balustrades in marmergrind met wit cement die u bij ons kunt bestellen.

Balustrades
Bezig met laden...
Balustrade Bonifacio
shopping_basket
search

Balustrade Bonifacio

€ 550,00 p/meter
Balustrade Borbone
shopping_basket
search

Balustrade Borbone

€ 550,00 p/meter
Balustrade Savoia
shopping_basket
search

Balustrade Savoia

€ 550,00 p/meter
Balustrade Sirmione II
shopping_basket
search

Balustrade Sirmione II

€ 550,00 p/meter

Balustrades alleen op bestelling leverbaar

Omdat elke situatie anders is, realiseren wij het hekwerk te allen tijde op bestelling. Neem contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden. Wij vertellen u graag meer over de opties en de uitvoeringen.

Prijs

Een balustrade is altijd maatwerk. De prijs is afhankelijk van onder andere hoeveel balusters u wilt per meter en hoeveel bochten en hoeken er in uw balustrade komen.
Wij kunnen u slechts een indicatie van de prijs per meter geven. Voor een totaalprijs voor uw project gelieve contact op te nemen met ons. Op basis van de afmetingen en de tekening van uw situatie hoe u de balustrade geplaatst wilt hebben, kunnen wij voor u een passende offerte maken.
Mocht u met de offerte akkoord gaan dan komen wij in de meeste gevallen bij u langs om de situatie te bekijken en de gehele balustrade in te meten. 
Dan zetten we de opdracht voor u uit. Zodra de trapleuning, de tuinomheining of het balkonhekwerk gereed is, plannen we een afspraak in om de bestelling af te laten leveren.
LET OP! Montage dient u zelf te regelen

Technische informatie

Zowel voor bochten of trappen: De afzonderlijke elementen van de balustrade, zoals de hand- en voetrails, zijn gemaakt van gewapend beton en wit marmergrind en worden in standaard lengtes van 124cm vervaardigd en geleverd (voor de balustrades Type 08/09/10/11, zijn de hand en voetrails 195 cm lang). Hoeken van 90° (ellebogen) zijn beschikbaar.

LED-verlichting voor balustrades

Onze balustrades kunnen uitgerust worden met de meest efficiënte LED-technologiePrachtige ledverlichting die opvalt in het donker.


Trustpilot