Categorieën

Tuinfonteinen

Tuinfonteinen

Italpark is dé specialist voor uw Italiaanse tuinfontein. De sierlijke tuinfonteinen worden geproduceerd in Brescia, Italië.
U kunt kiezen uit verschillende formaten:Luxe Italiaanse tuinfonteinen

De hoogste kwaliteit Italiaanse tuinfonteinen vindt u bij Italpark. Een grote keuze uit verschillende formaten: met een diameter van 40 tot 700 centimeter. Een Italpark tuinfontein is gemaakt van een combinatie van marmergrind met wit cement.

Waterornamenten

De kleine waterornamenten zijn geschikt voor balkons en terrassen, de grotere waterpartijen vormen daarbij een prachtig centrum in de tuin. Onze waterelementen zijn er voor amusement en voor het oog en dragen bij aan een ontspannen, mediterrane sfeer.
Bij Italpark kunt u ook een tuinbeeld, bloempot of tuinmeubelen bestellen.

Gesloten watersysteem

De tuinfonteinen (niet: de muurfonteinen) functioneren op basis van een gesloten waterkringloop, waardoor uw exclusieve fontein in de tuin alleen een voeding nodig heeft.
Op aanvraag kunnen wij de tuinfontein bij u komen afleveren en monteren. Ook kunnen wij uitgravingen, funderingen, elektriciteit en waterleidingen verzorgen. U kunt hiervoor ook contact met ons opnemen!

Fonteinkit

De tuinfonteinen van Italpark worden geleverd met pomp en leidingen (Fonteinkit) Iedere tuinfontein heeft zijn eigen fonteinkit en de inhoud verschilt dan ook van elkaar. Dit geldt niet voor de muurfonteinen.
Wij verkopen eveneens fonteinaccessoires. We kunnen de tuinfontein desgewenst uitvoeren met onderwaterverlichting of gekleurde verlichting met touch-afstandsbediening. Een verlichtingsset en/of een automatisch bijvulsysteem bij uw tuinfontein kunnen apart worden besteld tegen een meerprijs.


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Trustpilot