Categorieën

Tuinfonteinen

Italiaanse Tuinfonteinen

Italpark is dé specialist voor uw Italiaanse tuinfontein. De sierlijke, Romeinse tuinfonteinen worden gemaakt van Marmer Graniglia (marmergrind) met beton in Brescia, Italië. Tuinfonteinen zijn er in verschillende formaten:Sfeervolle Italiaanse tuinfonteinen

Een tuinfontein kan voor rust zorgen in de tuin. Het stromende en kletterende water werkt kalmerend, het evt. licht zorgt voor extra sfeer en het water is nog lekker voor vogels ook! Een Italpark tuinfontein is gemaakt van een combinatie van marmergrind met wit cement. De hoogste kwaliteit Italiaanse tuinfonteinen vindt u bij Italpark. Tuinfonteinen zijn er in veel verschillende uitvoeringen en formaten, met of zonder verlichting. Een grote keuze uit verschillende formaten: met een diameter van 40 tot 700 centimeter.

Waterornamenten

De kleine waterornamenten zijn geschikt voor balkons en terrassen, de grotere waterpartijen vormen een prachtig centrum in de tuin. Onze waterelementen zijn er voor amusement en voor het oog en dragen bij aan een ontspannen, mediterrane sfeer.
Wilt u geen fontein op uw balkon of terras plaatsen? Bij Italpark kunt u ook een tuinbeeld, bloempot of tuinmeubelen bestellen.

Welke pomp is geschikt voor uw tuinfontein?

Voor uw tuinfontein (niet: de muurfonteinen) heeft u een circulatiepomp voor kleinere waterpartijen nodig. Deze pomp genereert eenvoudig een gesloten waterkringloop. Hierdoor heeft uw fontein in de tuin alleen nog elektrische voeding nodig.
De tuinfonteinen van Italpark worden geleverd met pomp en leidingen (Fonteinkit) Iedere tuinfontein heeft zijn eigen fonteinkit en de inhoud verschilt dan ook van elkaar. Dit geldt weer niet voor de muurfonteinen, deze hebben geen mogelijkheden voor het plaatsen van een pomp.

Fonteinaccessoires

Wij verkopen eveneens fonteinaccessoires. We kunnen de tuinfontein desgewenst uitvoeren met onderwaterverlichting of gekleurde verlichting met touch-afstandsbediening. Een verlichtingsset en/of een automatisch bijvulsysteem bij uw tuinfontein kunnen apart worden besteld tegen een meerprijs.

Op aanvraag kunnen wij de tuinfontein bij u komen afleveren en monteren. Tevens kunnen wij uitgravingen, funderingen, elektriciteit en waterleidingen verzorgen. U kunt hiervoor ook contact met ons opnemen!


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies
Trustpilot