Categorieën

Tuindecoratie / Dierenbeelden

Dierenbeelden van beton met marmergrind

Dierenbeelden van beton voor in uw tuin of op het terras. Italpark heeft vele soorten dieren als tuindecoratie, in verschillende soorten en maten. Als echte dierenvriend vindt u het juiste dierenbeeld voor uw tuin of terras. U kunt kiezen uit leeuwen, adelaars, condors, apen, konijnen, honden, katten en nog veel meer. Desgewenst kunt u bij de dierenbeelden één van onze sokkels of zuilen bestellen.Sokkels, Zuilen en Pilaren als standaard

Op een sokkel, zuil of pilaar kunt u tuinbeelden, bloempotten, dierenbeelden etc. zetten. Een sokkel of pilaar in Romeinse stijl zijn er uit één stuk of opgebouwd uit verschillende elementen (een modulaire zuil).

Tuindecoratie uit Italië

Bij Italpark koopt u tuindecoratie afkomstig uit Italië. Net als de rest van ons assortiment zijn ook de dierenbeelden van Italpark gemaakt van marmergrind met wit cement. Dit maakt ze zeer sterk en van hoogwaardige kwaliteit. Daarbij heeft u de keuze uit verschillende kleuren. De meesten zijn met de hand geïmpregneerd, waardoor ze bestendig zijn tegen allerlei weersomstandigheden. De uitvoering 'Natuurlijk wit' is nog niet voorzien van een impregnatie en kunt u helemaal zelf bewerken.

Veel tuindecoratie is zwaar. Zelf verplaatsen of monteren is hierdoor lastig. Wij kunnen deze werkzaamheden voor u verzorgen. Op die manier staat uw tuindecoratie meteen goed. Neem contact met ons op om te vragen naar de installatiemogelijkhedenVoor advies of meer informatie kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.
Snuffel rustig rond in ons assortiment en maak uw keuze. Dierenbeelden kopen doet u bij Italpark!


Trustpilot