Categorieën

Tuindecoratie / Sokkels - Zuilen - Pilaren

Sokkels, Zuilen en Pilaren

Wilt u uw tuindecoratie een mooi plekje geven? Een stenen pilaar, zuil of sokkel kopen bij Italpark is dé oplossing! Bekijk hieronder ons assortiment en maak uw keuze.Sokkels, Zuilen en Pilaren als standaard

Op een sokkel, zuil of pilaar kunt u tuinbeelden, bloempotten, dierenbeelden etc. zetten. Onze producten laten wij vervaardigen in Italië. Hier worden ze gemaakt van marmergrind en wit cement, waardoor ze enorm sterk en van een hoogwaardige kwaliteit zijn.
De sokkels, zuilen en pilaren kunt u overigens in verschillende kleuren verkrijgen. De meesten zijn met de hand geïmpregneerd, waardoor ze bestendig zijn tegen allerlei weersomstandigheden. De uitvoering 'Natuurlijk wit' is nog niet voorzien van een impregnatie en kunt u helemaal zelf bewerken.

Opbouw van een Pilaar, Kolom of Pijler

Pilaren in Romeinse stijl zijn er uit één stuk, bijvoorbeeld pilaar Creta of opgebouwd uit verschillende elementen, bijvoorbeeld onze pilaar Liscio.
Deze pilaar en nog vele andere pilaren uit ons assortiment zijn modulaire zuilen, waarbij u kunt kiezen uit verschillende vormen en lengtes.
De pilaren bestaan uit:
1. Basement (voetstuk),
2. Schacht bestaande uit verschillende elementen,
3. Kapiteel (bovenkant pilaar),
4. evt. een Ornament, bijvoorbeeld een dennenappel of bol.

Op aanvraag kunnen wij deze werkzaamheden voor u verzorgen. Ook voor de plaatsing en installatie kunt u een beroep op ons doen.


Trustpilot