Categorieën

Pergola's en Priëlen van Italpark

De pergola's en priëlen hebben een Romeinse stijl en zijn gemaakt van marmergrind met wit cement.

Bezig met laden...

Colosseo H.230x320x320cm Pergola Prieel Halfopen overkapping - Art. 802

€ 4.750,00 p/Set

Calabria H.265x320x320cm Pergola Prieel Halfopen overkapping - Art. 806

€ 5.000,00 p/set

La Dolce Vita H.410cm-Ø400cm Prieel Prachtig halfopen tuinhuisje - Art. 806/D

€ 10.000,00 p/stuk

Regale H.410cm-Ø400cm Prieel Prachtige halfopen tuinhuisje met balustrades - Art. 806/C

€ 13.000,00 p/stuk

Wat is een Pergola?

Een Pergola is als het ware een constructie van latten op hoge palen waarlangs u planten en bloemen kunt laten groeien. Doorgaans dient dit onderdeel als een overkapping boven een terras voor de nodige schaduw én als sierelement.

Wat is een Prieel?

Een Prieel is een halfopen tuinhuisje of terras, vaak omgeven met bloemen en planten. Priëlen waren in de 19e eeuw vaak te vinden in de tuinen van grote landhuizen. De priëlen worden standaard exclusief een (gietijzeren) koepel geleverd. Deze kunt u extra op maat laten maken.

Pergola's en priëlen uit Italië

Al onze producten worden in Italië gemaakt met de hoogste kwaliteit. De pergola's, priëlen of pilaren die u bij ons vindt, hebben een Romeinse stijl en zijn gemaakt van Italiaanse grondstoffen van topkwaliteit - Marmer Graniglia (het beroemde Carrara marmer) en wit cement. Dit geeft onze producten een enorme compactheid en is bestand tegen elk klimaat en slecht weer. OOK tegen de vorst! Priëlen hebben ook gietijzeren details, die net zoals de elementen zelf in Italië vervaardigd worden.

Kleurvarianten Pergola en Prieel

Ons assortiment tuindecoratie bestaat uit: Tuinbeelden, Bloempotten, Vazen, Pilaren, Sokkels, en Pergola's. Tuindecoratie van Italpark is gemaakt van marmergrind met wit cement. Hierdoor zijn al onze artikelen zeer sterk en van goede kwaliteit. Daarbij heeft u de keuze uit verschillende kleuren.

Plaatsing en installatie van Pergola of Prieel

De meeste kolommen en pilaren zijn overigens hol vanbinnen. Wij raden u aan om de holte met beton vol te gieten of te voorzien van een dikwandige stalen pijp. Dit om de levensvatbaarheid en veiligheid te ondersteunen.
Op aanvraag kunnen wij deze werkzaamheden voor u verzorgen. Ook voor de plaatsing en installatie kunt u een beroep op ons doen. Neem contact met ons op om te vragen naar de installatiemogelijkheden.


Trustpilot