Categorieën

Tuinfonteinen / Muurfonteinen

Italiaanse muurfonteinen / wensfonteinen

Geef uw tuin of terras iets extra’s en kies voor een muurfontein, gemaakt van een combinatie met marmergrind en wit cement of een wensfontein van roestvrij staal. De muurfonteinen en wensfonteinen van Italpark zijn een blikvanger voor de muur, maar zijn zeker ook functioneel en daarom voorzien van een 1/2″ aansluiting voor de watertoevoer. De afvoer vindt plaats in het midden van de plaat of de kom (ca. Ø 45mm).

Onze muurfonteinen worden geleverd zonder kraan, deze zijn hier als optie te bestellen! Muur- en wensfonteinen hebben geen mogelijkheden voor het plaatsen van een pomp.  2 / 2  Bezig met laden...

Brunico H.76x40x40cm Fontein Ronde opvangbak Muur Fontana - Art. 057

€ 320,00 p/stuk

Dolomiti H.93x80cm Fontein Dolomieten Fontana Muur - Art. 059

€ 610,00 p/stuk

Cortina H.106x54cm Fontein Ronde waterbak Fontana Muur - Art. 060

€ 380,00 p/stuk

Cadore H.96x46x43cm Fontein Ovale waterbak Muur - Art. 061

€ 380,00 p/stuk

Amelia H.90x60x40cm Fontein Ovale waterbak Fontana Muur - Art. 062

€ 380,00 p/stuk
  1  2   

Muurfonteinen van Italpark

Een fontein aan de muur geeft net dat beetje extra ten opzichte van een normale kraan aan de muur. In principe is het element voor de sier, maar door de wateraansluiting is het water ook te gebruiken.

Stalen wensfonteinen - tuinfonteinen

Een decoratief roestvrij stalen tuinfontein is een echte toevoeging voor in uw tuin of op uw erf. In principe is het element voor de sier. Daarnaast is het praktisch omdat u het water kunt gebruiken. Bovenstaande wensfonteinen zijn in meerdere kleuren leverbaar: Antraciet - Tortora (duifgrijs) - Inox (roestvrij staal).

Italiaanse stijl

Uw muurfontein kunt u laten bewerken met één van de vele kleurschakelingen. Deze zijn allen – behalve de variant natuurlijk wit – met de hand geïmpregneerd, zodat ze bestendig zijn tegen alle weersomstandigheden. Bovendien zijn de ornamenten met Italiaanse stijl gemaakt van een combinatie van marmergrind en cement. Hierdoor zijn ze enorm stevig en zwaar én van uitstekende kwaliteit.

Kranen en wateraansluiting

De muurfonteinen en wensfonteinen zijn voorzien van een 1/2″ aansluiting voor de watertoevoer. De afvoer vindt plaats in het midden van de kom, meestal met een diameter van 45mm. Wel is het van belang dat u zorgt dat er van tevoren een wateraansluiting aanwezig is. Indien deze er niet is, kunnen wij een aansluiting voor u realiseren. Op aanvraag kunnen wij de muur- of wensfontein bij u komen afleveren en monteren.
Onze muurfonteinen worden geleverd exclusief kraan. Wilt u een kraan kopen bij de muurfontein, klik hier voor ons assortiment kranen.
Muurfonteinen en wensfonteinen hebben geen mogelijkheden voor het plaatsen van een pomp.


Trustpilot