Categorieën

Tuinfonteinen / Stalen tuinfonteinen

Stalen tuinfonteinen van Italpark

De Italiaanse wensfonteinen zijn in de kleuren Antraciet, Grijs en Staal leverbaar. De roestvrij stalen muurfonteinen of wensfonteinen van Italpark zijn een blikvanger voor in de tuin of buitenplaats, maar zijn zeker ook functioneel en daarom voorzien van een 1/2″ aansluiting voor de watertoevoer. De afvoer vindt plaats in het midden van de plaat of kom. Wensfonteinen hebben geen mogelijkheden voor het plaatsen van een pomp.Stalen wensfonteinen - tuinfonteinen

Een decoratief roestvrij stalen tuinfontein is een echte toevoeging voor in uw tuin of op uw erf. In principe is het element voor de sier. Daarnaast is het praktisch omdat u het water kunt gebruiken. Bovenstaande wensfonteinen zijn in 4 kleuren leverbaar: Antraciet - Tortora (duifgrijs) - Inox (roestvrij staal).

Wateraansluiting

De muurfonteinen zijn voorzien van een 1/2″ aansluiting voor de watertoevoer. De afvoer vindt plaats in het midden van de plaat of kom. Wel is het van belang dat u zorgt dat er van tevoren een wateraansluiting aanwezig is. Indien deze er niet is, kunnen wij een aansluiting voor u realiseren. Op aanvraag kunnen wij de wensfontein bij u komen afleveren en monteren.


Trustpilot