Categorieën

LENTE SPECIALS

De komende maanden is het de perfecte tijd om na te denken hoe u uw tuin wilt inrichten. Een fontein krijgt extra allure door er verlichting in te plaatsen. Wij hebben een aantal spotjes in ons assortiment en bij de elke tuinfontein bieden wij een compleet verlichtingspakket aan. U heeft met onze verlichte tuinfonteinen de mooiste tuin van de buurt !

Of wilt u uw buitenkraan tegen de tuinmuur met een MUURFONTEIN omlijsten? Naast ons standaard assortiment kleine tuinfonteinen, die u tegen de muur kunt plaatsen, biedt Italpark op deze pagina ook een aantal muurfonteinen aan mèt 10% korting. Deze muurfonteinen zijn uit voorraad leverbaar!

Tuinmeubelen in Italiaanse stijl om in uw tuin te gebruiken, ook daarvoor kunt u bij Italpark terecht. Wij hebben verschillende tafels en banken in ons assortiment, kijk bij: Tuinmeubilair in Marmerdesign.

Italpark.nl levert een ruim assortiment aan tuinbeelden, tuinfonteinen en muurfonteinen, bloempotten, sokkels en zuilen, balustrades, tuinmeubels, pilaren, natuursteen tegels en nog veel meer. De producten worden op bestelling in Italië gemaakt en zijn vervaardigd uit Carrara marmergrind gemengd met wit cement.
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies
Trustpilot