Categorieën

Fonteinen

Fonteinen

Tuinfontein bestellen bij Italpark

Italpark is dé specialist voor uw tuinfontein. Wij leveren luxe Italiaanse fonteinen door heel het land, België en Luxemburg. Door een fontein online bij ons te bestellen weet u zeker dat u de hoogste kwaliteit tegen de beste prijs krijgt. Bij ons heeft u overigens de keuze uit verschillende formaten: met een diameter van 40 tot 700 centimeter. Italpark fonteinen zijn gemaakt van een combinatie van marmergrind met wit cement.
De kleine waterornamenten zijn geschikt voor balkons en terrassen, de grotere waterpartijen vormen daarbij een prachtig centrum in de tuin. Onze waterelementen zijn er voor amusement en voor het oog en dragen bij aan een ontspannen, mediterrane sfeer.

De fonteinen functioneren op basis van een gesloten waterkringloop, waardoor uw exclusieve fontein in de tuin alleen een voeding nodig heeft. Wij verkopen eveneens fonteinaccessoires. We kunnen de tuinfontein desgewenst uitvoeren met onderwaterverlichting of gekleurde verlichting met touch-afstandsbediening. 
Op aanvraag kunnen wij de fontein bij u komen monteren. Ook kunnen wij uitgravingen, funderingen, elektriciteit en waterleidingen verzorgen.
Een fontein kopen doet u door hieronder zelf het assortiment te bekijken of door contact met ons op te nemen!