Categorieën

Balustrades, Pergola's en Pilaren

Pergola, Prieel of Pilaar kopen bij Italpark

Op zoek naar een pergola, prieel of pilaar? Een pergola is als het ware een constructie van latten op hoge palen waarlangs u planten en bloemen kunt laten groeien. Doorgaans dient dit onderdeel als een overkapping boven een terras voor de nodige schaduw én als sierelement.
De pergola's, priëlen of pilaren die u bij ons vindt, hebben een Romeinse stijl en zijn gemaakt van marmergrind. Sommige hebben gietijzeren details, die net zoals de elementen zelf in Italië vervaardigd worden. De pergola’s en pilaren zijn bovendien met de hand geïmpregneerd en dus bestendig tegen alle weersomstandigheden.
De meeste kolommen en pilaren zijn overigens hol vanbinnen. Wij raden u aan om de holte met beton vol te gieten of te voorzien van een dikwandige stalen pijp. Dit om de levensvatbaarheid en veiligheid te ondersteunen. Op aanvraag kunnen wij deze werkzaamheden voor u verzorgen. Ook voor de plaatsing en installatie kunt u een beroep op ons doen.

Wilt u een pergola of prieel kopen? Of een losse pilaar kopen? U vindt het hieronder het assortiment van Italpark. Voor advies of meer informatie kunt u altijd even contact met ons opnemen. Wij staan met genoegen voor u klaar. 


Bezig met laden...

Pilaar Millennium met kapiteel en dakje (Art. 801/b)

€ 560,00 p/stuk

Pilaar Martellinato Klein (Art.813)

€ 825,00 p/stuk

Prieel Colosseo (Art. 802)

€ 3.355,00 p/Set

Paviljoen La Dolce Vita (Art. 806/d)

€ 14.650,00 p/stuk

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.